arrangør

SKABE KENDSKAB TIL JERES arrangement

Skab opmærksomhed omkring jeres arrangement med lækre stemningsbilleder som kan bruges både online og print. Samtidig kan I få  et optimalt udbytte af jeres deltagere når de deler deres personlige billeder fra jeres arrangement.

Med danmarks største nyhedsbrev for motionsaktive, tilbyder vi også professionel markedsføring af motionsarrangementer.

SportPictures nyhedsbrev har fokus på motion og sundhed. Hvad enten man skal deltage i et motionsarrangement, have viden om træning, kost m.m., så er SportPictures nyhedsbrev ikke til at komme uden om.

Mere end 70% af alle motionsaktive danskere, modtager ugentligt vores nyhedsbrev med alt fra link til personlige billeder, rabatter på startnumre, artikler, konkurrencer, rabatter fra vores samarbejdspartnere, foredrag samt en masse andet relevant for det motionsaktive segment af befolkningen.

Når vi markedsfører dit arrangement, kombinerer vi det bedste fra email marketing (med høj kvalificering) med re-targeting på sociale medier så I får den mest effektive markedsføring.

Kvalificering

Vi har en løbende kvalificering af vores brugere, og har et detaljeret kendskab til hvad der interesserer den enkelte og ikke mindst hvornår de kunne have størst interesse for forskellige varegupper som f.eks. deltagelse ved motionsarrangementer. Dette ved vi bl.a. på baggrund af adfærd og mange micro polls med høj svargrad.

sponsor

skab kendskab og loyalitet

Få adgang til et købestærkt og sundt segment gennem et sponsorat til motionsarrangementer. Skab kendskab, forbindelser og loyalitet gennem top-of-mind i forbindelse med bl.a. personlige deltagerbilleder, nyhedsbreve og on-location display.

SportPicture er ude til hundredevis af motionsarrangementer hvert år for at levere millioner af billeder til en masse glade deltagere som benytter SportPictures egne platforme til levering af billeder.

Køn

Mænd 51%
Kvinder 49%

Geografi

Sjælland 60%
Fyn 10%
Jylland 30%

Segmenter

Cykel
Løb
Ski
Vand