Arrangementer

Kommende arrangementer

Tidligere arrangementer

Løb i smukke og flade omgivelser nær flot natur. Få opbakning fra glade hjælpere og nyd den gode forplejning. Mulighed for 5 km, 10 km, halvmaraton, 6 km walk eller børneløb 4 km.

13. oktober 2024

Danmark

Holmestafetten er Hvidovres lokale firmaløb, hvor du kan tilbringe nogle hyggelige timer sammen med dine kollegaer. Sidste år gik eller løb 723 deltagere.

14. maj 2024

Danmark

Esrum Sø Rundt er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i naturskønne landskaber. Der er ruter for alle aldre og niveauer. Vi har plads til både nybegyndere og rutinerede løbere. Om du er frisk fra sofaen, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med løb til og fra arbejde, har Esrum Sø Rundt en rute for dig.

Løbet er et af Danmarks ældste motionsløb, hvor der er udfordringer for alle løbere uanset niveau.
Det vidt forgrenede slotsanlæg danner unikke rammer for Esrum Sø Rundt, og du får en smuk tur gennem Slotshaven og videre gennem dele af Danmarkshistorien, når du løbet rundt om Esrum Sø og igennem Gribskov, der er en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

25. august 2024

Danmark

DINE LØBEBILLEDER I ÅR ER SPONSORERET AF BAKKEN OG NEWLINE.

Eremitageløbet er først og fremmest et løb for alle og for hele familien med fokus på livslang motion. Eremitageløbet har altid foregået i de smukke omgivelser i Dyrehaven, og er det eneste løb, der afholdes i haven.

06. oktober 2024

Danmark

Vi har 1.700 lækre billeder klar, klik på “Se dine billeder” for at se dem.

22. juni 2024

Danmark

Vi har 8.000 lækre billeder fra kl. 15.45

Sydbank Den Grønne Halvmaraton er et løb for alle. Et løb mange vælger at løbe sammen med sine venner eller familie. Du kan i 2024 vælge mellem nedenstående tre distancer.

Sydbank Den Grønne Halvmaraton, 10 km og 5 km er den perfekte oplevelse, også selvom I er mange der løber sammen i en større gruppe med gode kollegaer, nogen fra løbeklubben eller efterskolen osv.